De haartrends voor 2018

Sommige van ons hebben niks met haartrends. Houden het kapsel hetzelfde en gaan niet omdat het dé trend is hun haar verven. Toch zijn er ook sommige van ons die dat wel doen. Of je het wel of niet doet, in dit artikel ga ik wat haartrends van 2018 laten zien!

Als we een nieuw kapsel willen dan kijken we eerst of het bij onze gezichtsvorm past.. Een paar jaar geleden was dat niet het geval, dan deden we gewoon het kapsel wat we mooi vonden. Maar of het ook echt bij onze gezichtsvorm paste.. Het is heel belangrijk om je gezichtsvorm en natuurlijk je persoonlijkheid op de eerste plaats te zetten. De trend komt pas op de tweede plaats.

Kort kapsel
De trend van de korte kapsels is heel wat anders dan we gewend zijn. Een tijdje terug moesten de korte kapsels namelijk glad en stijl zijn. Nu niet meer, want de korte kapsels mogen wild en hip zijn! We gaan veel meer volume zien.

Lang kapsel
Veel vrouwen die lang haar hebben willen hun haar ook graag lang houden. Groot gelijk, want het is erg zonde om de schaar erin te zetten! Heb je lang haar? De trend is om het dan ook lang te laten. Wil je toch wat verandering in je kapsel? Dan kun je er voor kiezen om een pony te laten knippen. Pony’s zijn namelijk helemaal terug. Maar het belangrijkste is dat het wel bij je past!

Haarkleuren
Ook in de haarkleuren is er veel veranderd. Een tijdje geleden koos je voor blond of bruin, maar de trend van nu zegt heel wat anders. Er word nu veel meer gekeken naar de persoon zelf, en ook als kapper word daar rekening mee gehouden. De kleur moet bij de persoon passen. Meerdere kleuren mogen. Maar je kan echt niet meer voor de dag komen met blond haar met zwarte lokken erdoor heen. De kleuren moeten wel bij elkaar passen. Het effect moet natuurlijk zijn. De kleur van je haar moet dus zo zijn dat je van dichtbij het kleurverschil wel ziet, maar dat je het van veraf niet kan zien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*